2020-й забрав багатьох відомих людей і в 2021-му ця тенденція зберігається. Причиною смерті багатьох з них стало зараження коронавірусом, але деякі як справжні бійці витримують і перемагають хворобу.

Так, представник Людмили Лядової, Віталій Мірошников, розповів представникам росЗМІ, що думають лікарі про здоров'я зіркової пацієнтки. На його думку стан народної артистки РРФСР, композитора і співачки Людмили Лядової покращився, хоча лікарі все ще обережні в прогнозах.

Стало відомо, що Людмила Олексіївна вже може недовго спілкуватися по телефону. Правда, медики все ще використовують кисневу маску, щоб стабілізувати стан Лядової, але вона вже може дихати без неї. Також представник зазначив, що у легенди музичного світу з'явився апетит, якого раніше у неї не було.

"Стан у неї важкий, але стабільний, як не як 75% легких уражено. Є певні поліпшення - вона почала розмовляти, стала більш активна, але як і раніше знаходиться в реанімації" - розповів Віталій Мірошников.

Відзначимо, що народна артистка РРФСР Людмила Лядова була госпіталізована з COVID-19 в терапевтичне відділення 52 - ї лікарні-у артистки була температура 38 градусів. Лікарі оцінили її стан як стабільно важкий.

Вже в клініці у неї діагностували 75-відсоткове ураження легень. Ситуація ускладнилася наявністю кисневого голодування, тому в кінці лютого співачку перевели в реанімаційне відділення, повідомила помічниця композитора Галина Горбенко.

До слова, 7 березня лікарі доставили в одну з клінік на території Москви Олександра Тимофіївського — сценариста і автора пісні "нехай біжать незграбно" з мультфільму про Чебурашку і Крокодила Гену.

Раніше портал Hyser повідомляв, що на Балі затримали українку за підробку ПЛР-тестів: співучасником виявився екс-чоловік відомої російської співачки.

Також ми писали, що Барбара Брильська втратила дар мови через смерть відомого актора.

Нагадавши, у віці 44 років помер зірка серіалу " Свати".