Скандальний російський продюсер Андрій Разін порадував шанувальників фото з особистого архіву.

Шоу-бізнесовий діяч поділився кадром, на якому позував в компанії давньої подруги і колеги по естрадному цеху – Тетяни Буланової. 6 березня артистка відзначила 52-річчя і продюсер групи "Ласковый май" побажав привітати її на інтернет-просторах.

Андрій Разін звернувся до виконавиці: «Танечка - дуже популярна, дуже талановита і дуже доброзичлива артистка. Мені завжди було дуже приємно з нею працювати".

Як відомо, він відноситься до категорії артистів, які активно користуються сторінці в соціальній мережі Instagram, щоб висловлювати думку про події відбуваються навколо. Окремою темою для обговорення серед шанувальників групи "Ласковый май" є його "спорідненість" з політиком Михайлом Горбачовим.

Для досягнення цілей і отримання вигідних знайомств, Андрій Разін неодноразово представлявся племінником державного діяча. Одного разу в бесіді з журналістом Дмитром Гордоном Андрій Разін поділився спогадами про свої пригоди під час запаморочливого успіху "ласкавого травня":

Група "ЛМ" з легкістю збирала стадіони, а також мала кілька складів-двійників, які гастролювали паралельно. На початку 90 - х і колективу пішов соліст Юрій Шатунов, прийнявши рішення розвиватися як сольний виконавець.

До недавнього часу він вільно виконував знамениті "Білі троянди" та інші всім відомі пісні на своїх концертах. Але нинішні правовласники музичної спадщини "ЛМ" в судовому порядку заборонили йому радувати глядачів відомими хітами.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали, як змінилася головна героїня відомого кліпу Юрія Шатунова.

Також наш портал розповів про те, що Юрій Шатунов здивував шанувальників дивною поведінкою на сцені.

Нагадуємо, що Юрій Шатунов розповів, хто стояв біля витоків групи"Ласкавий травень".