Як правило, середньостатистична сім'я в світі складається з чоловіка, жінки та їхніх дітей. Однак, є люди, свідомо відмовляються від безсонних ночей і безпідставних хвилювань, які вважають за краще замість дитини кота або собаку, черепаху, папугу або тхора. Свій вибір зробив у новому шлюбі і Олександр Цекало.

Так, дружина відомого російського продюсера Олександра Цекало, Дарина, поділилася з фоловерами радістю-тепер в їхній родині поповнення. Щоб підтвердити цей факт, дівчина зробила селфі в обнімку з блакитнооким цуценям на прізвисько Гейша і виклала фото в Instagram. Брюнетка виглядала при цьому дуже щасливою.

Крім того Дарина зізналася, що вже дуже любить засуджує погляд собаки, назвавши песика "своїм малюком".

"Познайомтеся з моїм новим малюком. Гейша", - підписала кадр 29-річна художниця і модель, розкривши, по всій видимості, кличку собаки.

До слова, вперше зустрівши Дарину, Цекало закохався в неї без пам'яті, та так, що заради нових відносин він залишив Вікторію Галушко, з якою прожив більше 10 років і завів двох дітей.

Нова красуня-дружина молодша за Олександра Цекало на тридцять років. Вона позиціонує себе як художниця, проте широкій аудиторії дівчина більше відома не своїми малюнками, а пікантними формами, так як часто в соц.мережі викладає досить відверті фото. До речі, не так давно Дарина знялася у фільмі "Мажор", де головну роль зіграв актор Павло Прилучний.

Іноді в її сторіз потрапляє і знаменитий чоловік Олександр Цекало.

Раніше Hyser писав про те, що дружина Олександра Цекало засвітила дороге кольє на шикарному тлі.

Також писали, що Наташа Корольова відверто розповіла про згубні пристрасті сина.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва показала неоднозначний знімок з Меладзе