Популярна співачка Наташа Корольова прокоментувала новини про майбутнє весілля свого сина Архипа і його обраниці меліси.

Зіркова мама зізналася, що спокійно сприймає те, що її спадкоємець подорослішав і готується створити осередок суспільства. У бесіді з журналістами росЗМІ виконавиця пояснила: «Слухайте, він у мене в три роки в Америці навчався, там їм все розповіли. У них був спеціальний предмет, їм давали огірки, вони на огірок надягали презерватив, тобто там це все дуже поставлено, вони все це знають».

19-річний Архип Глушко зробив пропозицію руки і серця своїй коханій-20-річній Меліссі, працюючою стриптизеркою в одному з нічних клубів Москви. Пара разом близько 7 місяців і зараз кохана сина Наташі Корольової живе з ним і його батьками.

Молодий чоловік подарував Мелісі кільце з діамантами ще в День Святого Валентина, але публічно про свій намір одружитися вони повідомили тільки днями. Майбутня дружина сина Сергія Глушка (Тарзана) активно займається танцями "для дорослих" і хвалиться високими доходами. При цьому вона запевняє, що не дозволяє фривольностей під час виступів і не вступає в тактильний контакт з глядачами.

Як відомо, до цього Архип Глушко зустрічався з учасницею скандальної любовної "телебудівництва Дом-2" - Марією Слугіною. Розставання з нею він переживав болісно, але потім зустрів на своєму шляху нову любов.

Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова здивувала шанувальників сміливим образом.

Також наш портал розповів про те, що мама Наташі Корольової була помічена в компанії іноземців за оригінальними розвагами.

Нагадуємо, що Наташа Корольова показала, в яких умовах живе її син.