Дочка популярної актриси Анастасії Заворотнюк Ганна зворушила гостей своєї сторінки в соціальній мережі Instgram новим постом. Дівчина торкнулася проблеми недомовленості у відносинах між людьми.

Не секрет, що спадкоємиця зірки серіалу «Моя прекрасна няня» часто ділиться з фоловерами філософськими публікаціями на різні теми. Не так давно Анна Заворотнюк пояснила, чому так багато часу проводить в соцмережах і займається блогерством, поки її зіркова мама бореться з онкологічним захворюванням.

За її словами, у спілкуванні з передплатниками вона знайшла своєрідну віддушину, яка допомагає їй переживати непростий період у житті. У новій публікації Анна Заворотнюк пояснила, що вчиться не завдавати шкоди своїй внутрішній гармонії і правильно спілкуватися з людьми.

"Багато людей вважають за краще просто замовчувати якісь проблеми і хвилюючі їх питання. І так живе величезна частина населення. Але це величезна помилка» - відзначила знаменитість.

Також Анна закликала не пригнічувати в собі невдоволення, а висловлювати його розумно і «по-дорослому»: «Обов'язково опрацьовуйте своїх внутрішніх демонів, Це дуже важливо для вашої внутрішньої гармонії».

У коментарях до публікації шанувальники розділили точку зору дочки Анастасії Заворотнюк:

Варто відзначити, що Анна - єдина з сім'ї Анастасії Заворотнюк, хто періодично говорить на тему недуги актриси. Дочка знаменитості зізналася, що її мати дійсно серйозно хвора, але вони докладають максимум зусиль, щоб вона зуміла повернутися до нормального життя. Також вона періодично просить цікавих фанатів не набридати розпитуваннями і нетактовними зауваженнями.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали архівне відео за участю Анастасії Заворотнюк і Олі Полякової.

Також наш портал розповів про те, що чоловік Анастасії Заворотнюк ошелешив шанувальників стомленим зовнішнім виглядом.

Нагадуємо, що дочка Анастасії Заворотнюк кардинально змінила імідж і зірвала шквал компліментів.