Популярна українська виконавиця Настя Каменських зворушила мережу милим фото. Знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, зроблений на тлі домашньої обстановки..

Артистка позувала в білій футболці, ніжно обійнявши пухнасту домашню вихованку. Волосся-розпущене, ефектності образу надав яскравий макіяж з акцентом на очі.

У коментарях до посту фоловери оцінили стиль дружини Олексія Потапенка, але не обійшлося і без критичних зауважень з приводу зовнішнього вигляду артистки:

Варто відзначити, що з собакою Мімі Настя Каменських фотографується досить часто:

Настя Каменських C Потапом і вихованкою Мімі. Фото: Instagram

До слова, нещодавно в житті знаменитості сталася трагедія - з життя пішов її батько. Через деякий час Настя Каменських презентувала нову пісню «Почуття» і зізналася, що ця композиція дуже подобалася її татові, і вона не стала переносити її прем'єру, щоб так вшанувати його пам'ять.

А буквально днями Настя Каменських зробила шанувальникам свого таланту ще один музичний сюрприз-пісню "Дівчатка рулять". Для зйомок у кліпі вона запросила дружину свого друга і колеги по сцені - Олексія Завгороднього (позитиву).

Настя Каменських і Анна Андрійчук-Завгородня. Фото: скріншот Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських здивувала шанувальників пристрасною поведінкою.

Також наш портал розповів про те, що Настя Каменських була помічена в компанії привабливого молодого чоловіка.

Нагадуємо, що Настя Каменських зворушила шанувальників роздумами про дитину.