Шанувальники комедійного серіалу «Сват» зітхнули з полегшенням, оскільки актриса Анна Кошмал повідомила, що про припинення існування проекту – мова не йде.

Варто відзначити, що в Мережі регулярно з'являються чутки, що сьомий сезон всіма улюбленої серіальної історії про сімейство Будько не вийде на екрани, пишуть Факти. Виконавиця ролі Женьки Анна Кошмал розповіла у своєму TikTok, що, швидше за все, робота над ним буде продовжена наступного літа.

Знаменитість повідомила, що вже відзнято вісім серій нових "Сватів". Що стосується решти епізодів, то і їх теж вдасться дозняти відповідно до задуму режисера Андрія Яковлєва. Крім того, Анна Кошмал озвучила імена тих, хто з'явився на екрані в нових серіях.

Вона з натхненням заявила: "У сьомому сезоні будуть всі ваші улюблені артисти — все! І Олександр Феклістов, і Людмила Артем'єва, і Тетяна Кравченко, і Федір Добронравов. Я теж буду в сьомому сезоні. І Марина Сердешнюк, Євген Капорін, і близнюки... будуть".

Сьому частину "Сватів" офіційно почали знімати в 2013 році, але через численні перепони-сезон так і не був знятий до кінця.

@svatiofffan

Все будут в седьмом сезоне! Не переживайте! ❤️🥰 #рекомендации #сваты #сваты7будут #аннакошмал #рек #сваты7 #тренды

♬ оригинальный звук - СВАТЫ💃🏼💐🌷

@svatiofffan

Актеры которые дали комментарии по СВАТАМ 7! Ждём? 🥰 #сваты #рек #рекомендации #сваты7будут

♬ оригинальный звук - СВАТЫ💃🏼💐🌷

Наприклад, спочатку зйомки були припинені через вагітність однієї з головних героїнь Олесі Железняк, яка грає роль Лариси Буханкіної. Потім Федір Добронравов, який грає Івана Будька, переніс інсульт.

До слова, користувачі соціальної мережі Instagram також діляться "доказами" того, що готується сьомий сезон "Сватів":

Раніше "Hyser" писав про те, що зірка серіалу "Свати" зізнався, як серіал вплинув на його життя.

Також наш портал розповів про те, що у мережі спливло архівне фото Федора Добронравова.

Нагадуємо, що Тетяна Кравченко зі "Сватів" налякала шанувальників зовнішнім виглядом.