Телеведучий і ноумен Дмитро Нагієв завжди неохоче коментує те, що відбувається в його особистому житті.

Відомо, що офіційно артист був одружений один раз – на журналістці Алісі Шер і їхні стосунки тривали з 1986 по 2010 рік. Що послужило причиною краху сімейної ідилії-невідомо, але екс-кохана актора згадує про нього з теплотою і повагою.

А днями на просторах соціальної мережі Instgram з'явилися фото, на яких зірка серіалу «Фізрук» відображений в компанії колеги по кіноцеху – Наталії Рудової. Ці знімки білява красуня опублікувала у своєму мікроблозі, а в підписі до кадрів назвала Дмитра Нагієва – кращим партнером.

Також знаменитість зазначила, що на ній шуба зі штучного хутра, щоб заздалегідь захиститися від нападок хейтерів і захисників природи.

Варто відзначити, що 37-річна зірка кінофільму «Тетянин день» незаміжня і, за інформацією інсайдерів, бойфренда у неї також немає. Наталія Рудова активно заповнює свою сторінку в соціальній мережі Instagram провокаційними фото і філософствує на тему взаємин між чоловіками і жінками.

А ось її "кращий партнер" частенько надихає аудиторію на обговорення особистості його коханої. В одному з інтерв'ю він розповів, що поруч з ним вже давно є "та сама", яка допомогла подолати чимало складних життєвих моментів.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі з'явилося унікальне Армійське фото Михайла Пореченкова.

Також наш портал розповів про те, що Сергій Безруков зворушив мережу відеороликом за участю своїх дітей.

Також наш портал розповів про те, що Сергій Глушко пішов на відчайдушний крок заради улюбленої тещі.