Актриса Ксенія Мішина вразила фанатів новиною.

Так, Ксенія Мішина незважаючи на свої кардинальні зміни в особистому житті, не перестає багато і плідно працювати. Нагадаємо, що вона зважилася взяти участь у проекті "Холостячка", в якому знайшла справжню любов. Але пара не так багато проводити часу разом через різних графіків.

Цього разу Мішина взагалі вирішила здивувати новиною про те, що вона вирушила до Хорватії. Навіть записала відео на своїй сторінці в соціальній мережі і розповіла, де вона буде жити.

Ксюша до останнього не розповідала передплатникам про причину поїздки. Але вони і так здогадалися, що Ксюша летить з робочими цілями. Мішина розповіла нарешті про свої плани. І вони вражають.

Так, актриса отримала запрошення на участь у новому проекті. Але для нової ролі їй потрібно знати не тільки англійську, а й Хорватську мови! Саме для вивчення хорватського Мішина прилетіла в цю країну. І вивчити його вона планує за тиждень.

Така божевільна працездатність дівчини просто вражає. Тому що вона встигає буквально все. Мало хто взагалі на таке здатний. У коментарях користувачі Мережі висловили своє захоплення актрисою.

"Ксюшенька я Бажаю Тобі успіху у цему проекті і щасливо повернутись тому шо скучають любимі Саша і Платон, Ксенія-трудяга, скрізь встигає і все виходить!, Ксюша! Навчишся хорватській мові. Є різні методи навчання знанням мов. А в загальному тобі нехай щастить!, Така жива дівчинка, що все вийде!, Удача.У вас все вийде.",- написали віддані шанувальники в коментарях під відео.

На кадрах Мішина виглядає дійсно дуже щасливою.

Раніше Hyser писав про те, що Ірина Федишин в білосніжній сукні з нескінченним декольте виконала хіт «обійми».

Також писали, що Тіна Кароль повністю змінила своє життя, співачка відверто зізналася, що більше не може так.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк у відвертому купальнику пограла нескінченними ніжками.