Співачка Настя Каменських розчарувала своїх шанувальників.

Співачка Настя Каменських намагається не пропускати жодного тренда в соціальній мережі, щоб йти в ногу з часом. Адже це приносить їй ще більше передплатників і відповідно більше популярності. Вона активно знімає нові фото і відео і викладає їх на своїх сторінках. Але часом її бажання все завжди встигати викликає деякий подив у шанувальників.

Крім того у Насті іноді буває крайності. В один час вона сильно захопилася публікацією у себе на сторінці оголених фото. Це викликало просто бурю обурення у її фанатів. Деякі публікації просто були на межі. Після вона стала копіювати стиль і манеру поведінки деяких зарубіжних зірок.

Наприклад, її часто порівнюють з Джей Ло. Але Каменських ніяк не коментує цього факту. Вона продовжує шукати свій особливий стиль після того як вирішила зайнятися сольною кар'єрою. Але поки це їй складно дається.

Цього разу вона вирішила записати черговий свій танець для соціальної мережі. Але показала себе в не дуже упередженому вигляді. Справа в тому, що на ній була надіта якась безформна футболка сірого кольору. Вона відразу псувала струнку фігуру співачки.

Але найбільше увагу шанувальників привернув безлад як на голові співачки, так і в кімнаті, в якій Каменських знімала це відео. Таке відчуття, що в ній давно ніхто не прибирав. Можна помітити розкидані по всій меблів речі і якусь косметику. Але саму Каменських такий бардак вдома не бентежить. Вона продовжує завзято танцювати і кривлятися на відео, намагаючись максимально привернути до себе увагу.

Раніше Hyser писав про те, що Леся Нікітюк у відвертому купальнику пограла нескінченними ніжками.

Також писали, що Тіна Кароль повністю змінила своє життя, співачка відверто зізналася, що більше не може так.

Нагадаємо, що Христина Асмус показала Гаріка Харламова з новонародженим малюком.