Штраф, депортація і навіть тюремне ув'язнення - у світі в період пандемії влада дуже серйозно ставиться до здоров'я своїх громадян і не допускає компромісів з питання надання ПЛР-тестів туристами.

Так, іноземні журналісти повідомили про затримання двох громадян при в'їзді на Балі за підозрою в підробці ПЛР-тестів. Ними виявилися колишній чоловік популярної телеведучої, інстадиви, хіп-хоп-виконавиці і блогера Айзи Анохіної, 42-річний росіянин Дмитро, і його 26-річна подруга Олена Мухіна з України, пишуть росЗМІ.

Виявилося, що 2 березня в пункті пропуску в Паданг-Бай офіцер, який перевіряв довідки, помітив, що дата видачі та реєстраційні номери довідок про відсутність захворювання на коронавірус не збігаються і написані не дуже чітко. Для встановлення істини правоохоронець зателефонував до лікарні і там йому сказали, що клієнтів з такими даними у них дійсно не було.

За попередніми даними, тести Анохін отримав в ресторані на Ломбоку від знайомого на ім'я Стів. З якої причини вони не здали аналізи самостійно-незрозуміло. Крім того, існує підозра, що пара підробила довідки за допомогою фоторедактора.

Якщо підробка результатів ПЛР-тестів підтвердиться, затримані можуть бути засуджені до шести років в'язниці. Зараз вони перебувають під арештом.

Дмитро Анохін вже багато років живе на Балі, там же у росіянина налагоджена Бізнес — школа з серфінгу.

Зазначимо, що проблемами з правоохоронними органами відзначився не тільки Дмитро Анохін. Так, у вересні 2020 року його дружина, 35-річна бізнесвумен Айза Анохіна близько 3-х годин провела в поліцейській дільниці на Мальдівах, так як була затримана під час проходження паспортного контролю в аеропорту Мале за підозрою в транспортуванні зброї. Вся справа в тому, що співробітники повітряної гавані побачили на грудях жінки прикраса у вигляді срібної кулі.

До слова, Айза і Дмитро Анохіни познайомилася на Балі, куди обидва приїхали на відпочинок. До того моменту інстадива була в розлученні з популярним реп-співаком Гуфом (Олексієм Долматовим) і стабільний Діма їй здавався звичайним і надійним. Вже через півроку стрімких відносин, в жовтні 2015-го року, пара прийняла рішення одружитися. Їх весілля пройшло в Лас-Вегасі, в церкві A Little White Wedding Chapel, де свого часу давали клятви вірності другим половинкам Френк Сінатра, Демі Мур і Елвіс Преслі.

Однак, спільне життя не склалося, так як Анохін зраджував обраниці, тому влітку 2020 року після майже п'яти років шлюбу Айза і Дмитро Анохіни розлучилися.

Раніше портал Hyser повідомляв, що колишнього президента Франції Саркозі суд засудив до ув'язнення на три роки.

Також ми писали, що у Чехії невідомий злочинець готував напад на прем'єра і його сім'ю.

Нагадуємо, що одеського активіста Сергія Стерненка 23 лютого суд засудив до 7 років позбавлення волі.