У мережі розкрили особистість коханої жінки Олега Винника.

Олег Винник є кумиром для багатьох жінок. Але виявляється, що у нього вже є кохана, якій він навіть присвячує пісні. Наприклад, не так давно він випустив новий трек під назвою "Тая-Тай", який якраз і присвячений цій загадковій особі.

Виявляється, що її звуть Таюне. Справжнє ім'я дівчини Таїсія Сватко. Вони познайомилися зі співаком ще в 90-х роках. Весь цей час Таюне виступає разом з Віннніком в якості бек-вокалістки. Але складно не помітити цю яскраву блондинку, яка, до теж володіє і чудовим голосом.

На жаль, про дівчину відомо дуже мало.

Таюне також виходить на сцену сама. Наприклад, на "українській пісні року" Таюне виступила сольно, і відразу поповзли чутки, що вона хоче піти від кумира мільйонів, щоб будувати окрему кар'єру. Але Таюне зізналася - це не так, всі її сольні пісні пише Олег Винник, вона виступає окремо від нього, але при цьому популяризує його талант.

Крім того, одного разу Олег Винник зізнався в тому, що у нього є син, якого звуть Юліан. Але ім'я матері він так і не назвав. Але цілком ймовірно, що нею є Таюне. Нічого про їхній роман не було чутно, але все одно зв'язок між артистами явно простежується.

Таюне, якій Олег Винник присвячує свої пісні, фото: скріншот

Таюне, якій Олег Винник присвячує свої пісні, фото: скріншот

Таюне, якій Олег Винник присвячує свої пісні, фото: скріншот

Таюне дуже рідко дає інтерв'ю і категорично відмовляється говорити про своє особисте життя. Тому все залишається загадкою.

Раніше Hyser писав про те, що Єфросиніна показала, в якому вигляді зваблює чоловіка.

Також писали, що Ірина Федишин в білосніжній сукні з нескінченним декольте виконала хіт «обійми».

Нагадаємо, що Христина Асмус показала Гаріка Харламова з новонародженим малюком, фанати прибалдели, перші фото.