Як відомо, нещодавно співачка Алла Пугачова разом з чоловіком Максимом Галкіним побувала на світському заході - дні народженні кутюр'є Слави Зайцева, якому виповнилося 83 роки. Артистка не тільки вразила всіх своїм молодим зовнішнім виглядом і екстравагантним вбранням, але й зворушливим зверненням до іменинника.

Так на одній з фан-сторінок Алли Борисівни в Instagram опублікували відеозапис, на якому зірка виголошує чуттєву промову.

71-річна Примадонна попросила, щоб їй дозволили не вставати під час промови, заявив, що їй також вже не мало років. На що ведуча відповіла, що співачці завжди 18. Такий комплімент дуже сподобався знаменитості.

"Тільки зараз, з роками, я зрозуміла, що це таке. Це зрозуміла країна, це зрозуміли артисти, люди. Всі люди, які цінують красу і талант. Ця людина частина мене! Тобто, практично, він зробив мій імідж.

Якби не Славін балахон я, напевно, не була б тією Аллою Пугачовою, яка змогла в цьому балахоні придумати багато різних, різноманітних прийомів. Те, що зробив Слава, ніколи не постаріє, ніколи не вийде з моди. Тому що це саме життя", - заявила Алла Пугачова.

Також Алла Борисівна заявила, що в цей момент пошкодувала, що не п'є. Вона взяла в руку келих води та закликала всіх присутніх випити за здоров'я легендарного кутюр'є.

Цікаво, що для урочистого вечора Алла Борисівна вирішила приміряти дуже яскравий весняний образ. Вона одягла чорну легку блузу, штани червоного кольору і довгий білий піджак з червоними вставками та ґудзиками.

Родзинкою її лука став червоний капелюшок у вигляді величезної квітки з вуаллю.

Додамо, модельєр влаштував розкішне свято з шоу, де грала жива музика, співали артисти та дефілювали моделі в його творіннях.

Раніше "Нyser" писав про те, що Алла Пугачова днями побувала в гостях у давніх друзів - дизайнера Валентина Юдашкіна і його дружини Марини.

Також наш портал повідомляв, у мережі показали фото Алли Пугачової з покійною подругою Ганною Вербер.

Нагадуємо, Максим Галкін опублікував фото з зашкалюючим рівнем милоти.