Популярна українська виконавиця Настя Каменських поділилася з передплатниками свого мікроблогу яскравим кадрами. Артистка показала, як проводить час за приміркою нових нарядів.

У кадрі Настя Каменських постала в стильному худі, з високою зачіскою і виразним макіяжем з акцентом на очі. Дружина репера і продюсера Олексія Потапенка продемонструвала шанувальникам вміст свого гардеробу, частина з якого – це речі з колекції її подруги і дизайнера Анни Андрійчук-Завгородньої.

З дружиною музиканта Олексія Завгороднього (він же Позитив) Настю Каменських пов'язує давня міцна дружба. Більш того, виконавиця запросила кохану учасника групи «MOZGI» знятися в її кліпі на нову пісню «дівчатка рулять».

До слова, сам Олексій Завгородній в одному з інтерв'ю програмі "Життя відомих людей" зізнався, що його обраниця відрізняється ревнивим характером:

Музикант не коментує чутки про своє розставання з офіційною дружиною, але каже, що минулий рік був для нього дуже складним. Анна також зберігає мовчання з цього приводу і активно займається творчістю і новими проектами.

Що стосується Насті Каменських, то вона перебуває в шлюбі з Олексієм Потапенко і невпинно радує фоловерів ілюстраціями їх сімейної ідилії. Співачка часто твердить, що її чоловік - ідеальний, а Потап, в свою чергу робить все можливе, щоб робити обраницю щасливою. Він задаровує її подарунками і квітами, а також час від часу звертається до хейтерам, рекомендуючи їм більше часу приділяти власного життя.

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських зворушила шанувальників особистим визнанням.

Також наш портал розповів про те, що Настя Каменських показала, кого запросила знятися в новому кліпі.

Нагадуємо, що Настя Каменських підкорила фанатів фігурою в мереживному вбранні.