Популярна українська актриса Ксенія Мішина опублікувала на сторінці свого мікроблогу пост, в якому торкнулася теми жіночої самореалізації. Знаменитість поділилася з фоловерами особистим життєвим досвідом і не забула похвалитися яскравими фото з відпочинку на Мальдівах.

Екс-учасниця романтичного телепроекту "Холостячка", яка на даний момент перебуває у відносинах з фіналістом шоу – Олександром Еллертом, пояснила, що підтримка неймовірно важлива для кожної людини. За словами Ксенії Мішиної, під час недавнього вебінару, вона отримала повідомлення від дівчини, яка скаржилася на відсутність розуміння з боку оточуючих.

"Моє серце стиснулося, я згадала часи, коли сама потребувала підтримки, а люди поруч не те, що не підтримували, а демотивували своїми негативними установками» - згадала зірка «кріпак». Але вона зуміла взяти себе в руки і переглянула коло спілкування, і зробила все, щоб її оточували ті, хто розділяє її погляди.

В якості ілюстрацій до свого послання, Ксенія Мішина опублікувала серію знімком, зроблених під час спільного відпочинку з коханим в Домініканській Республіці. Як відомо, релаксувати на сонячному домініканському узбережжі, артистка літала не тільки в компанії Олександра Еллерта. Зіркові батьки взяли з собою дітей: Ксенія Мішина-сина Платона, її бойфренд-дочка Елю.

У коментарях до посту телезірки, користувачі соцмереж не скупилися на компліменти і подякували їй за цінні установки:

Раніше "Hyser" писав про те, що Ксенія Мішина підкорила шанувальників стрункою фігурою в розкішній сукні.

Також наш портал розповів про те, що Олександр Еллерт потішив соцмережі новим оригінальним постом.

Нагадуємо, що Ксенія Мішина розповіла фанатам, як потрібно жити за власними правилами.