Відомий російський актор Микола Добринін поділився баченням свого героя Мітяя зі "Сватів".

Річ у тому, що актор взяв участь у програмі "Привіт, Андрій!", в якій розповів про нюанси своєї роботи і поділився спогадами з життя. У тому числі Добринін згадав і про роль Мітяя, яка, за його словами, допомогла йому розкритися. Про це пишуть росЗМІ.

Микола Добринін зі Сватів розповів правду про роль Мітяя, фото: YouTube

До зйомок в "Сватах" артиста не бачили в комедійних ролях, а тому давали можливість перевтілювався тільки в серйозних персонажів. Однак завдяки ролі Мітяя, Микола Добринін зміг довести всім, що він у всіх жанрах однаково талановитий.

Актор зізнався, що тому йому так і полюбився його образ в "Сватах", який також у нього асоціюється з дитячими спогадами і тому викликає тільки приємні емоції. До слова, народився майбутній артист у звичайній родині - слідчого і торгового працівника. А дитинство його пройшло в станиці Горлівська Краснодарського краю.


У зв'язку з цим, ще з малих років Микола відчував атмосферу, яка панувала в козачому сільському селищі, і проніс її через все життя. Тому в образ свого героя актор вклав все те рідне йому і близьке, що він пам'ятає з життя там. Так що в Мітяї частинка не тільки його самого, але і всього колориту того села, де він ріс.

Одним словом, Добринін любить серіал "Свати" і сам із задоволенням переглядає його всією сім'єю. Дочка артиста Ніна теж вважає роль Мітяя в картині найвдалішою.

Раніше "Hyser" писав про те, що зірка "Сватів" здивувала змінами в зовнішності.

Також наш портал повідомляв, що зірка "Сватів" розповів, як йому відгукнулася участь у комедійному проекті.

Нагадуємо, що у мережі спливло фото молодого Добронравова зі "Сватів", яке навсправжки зацікавило фанатів.