Знаменита виконавиця і "королева шансону" Любов Успенська здивувала шанувальників відвертим фото. У кадрі артистка постала в компанії привабливого чоловіка, з яким кілька років тому здійснила творчий експеримент.

Любов Успенська позувала в розкішній вечірній сукні, сидячи в кріслі. А поруч з нею стояв друг і колега по естрадному цеху – Андрій Большедворський. У підписі до знімка 67-річна вокалістка зазначила: "Яке ж задоволення я отримую, коли мене оточують молоді, харизматичні, талановиті чоловіки ❤️ які ставляться до мене з трепетом, повагою, гордістю і буквально носять на руках🥰".

У коментарях до посту, крім захоплених компліментів, Любов Успенська отримала масу застережень від розчарувань, які можуть нести за собою молоді коханці:

У 2019 році артисти заспівали дуетом пісню українською мовою під назвою «Бути без тебе» і тепер періодично повторюють свій успіх, виступаючи на різних концертних майданчиках і в нічних клубах.

До слова, фоловери відзначають, що любов Залманівна з головою поринула в роботу і творчість. І не виключено, що так вона намагається відволіктися від проблемних відносин з єдиною дочкою - Тетяною Плаксіною. Конфлікт між зіркою і її спадкоємицею почався багато місяців тому і за цей час вони так і зуміли відновити взаєморозуміння.

Раніше "Hyser" писав про те, що Алла Пугачова налякала шанувальників дивними перетвореннями в зовнішності.

Також наш портал розповів про те, що через зміну іміджу Ірину Білик переплутали з відомим шоуменом.

Нагадуємо, що стало відомо, як виглядав батько єдиної дочки Людмили Гурченко.