Популярна українська балерина і суддя талант-шоу «Танці з зірками» Катерина Кухар розповіла підписникам свого мікроблогу, що дратує її під час виступів.

Артистка пояснила, що останнім часом, виходячи на сцену все частіше бачить не натхнені очі глядачів, а Камери їх смартфонів. Вона зазначила: "після п'яти вистав поспіль у турі по Україні, все частіше і частіше помічаю замість ваших очей відеокамери телефонів...».

З одного боку, на думку зірки, їй лестить те, що шанувальники таланту жадають відобразити її старання. Але з іншого, її засмучує, що глядачі втрачають дорогоцінні хвилини, коли можна перенестися в іншу реальність і відволіктися від повсякденних турбот.

Катерина Кухар звернулася до всіх поціновувачів прекрасного: "Давайте разом насолоджуватися і хоча б на деякий час відключатися від проблем і зовнішнього світу... Не через призму телефонних екранів, а на власні очі... Не знімаючи дві години спектакль, позбавляючи себе цього меджика".

Також вона пояснила, що багато світових театрів вже впровадили правила, згідно з якими під час відвідування театрів, буде заборонено користуватися мобільними телефонами, щоб знімати те, що відбувається на сцені.

Крім іншого, зірка написала, що нескінченно цінує увагу і любов шанувальників і їй дуже важливо їх ставлення, оскільки виступаючи, артист проживає маленьке життя на очі публіки.

Бурхлива реакція фоловерів на пост Катерини Кухар не змусила себе чекати:

Раніше "Hyser" писав про те, що Катерина Кухар захопила шанувальників стрункими формами в спокусливому вбранні.

Також наш портал розповів про те, що Оля Полякова організувала гучну вечірку під вікнами своєї київської квартири.

Також наш портал розповів про те, що Тіна Кароль постала перед фанатами в жіночному образі і зірвала шквал захоплених емоцій.