Катерину Кухар жорстко розкритикували за її зовнішній вигляд на новому фото.

Прима-балерина, суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар любить, а головне вміє епатувати публіку і робить це досить часто. Прославилась балерина за рахунок своїх їдких виразів, які можна назвати цілими цитатами - розкидалась ними зірка на шоу "Танці з зірками". Недавно завершився черговий сезон програми, але Кухар знайшла, як утримати аудиторію в даній ситуації.

Катерина Кухар без нижньої білизни звела з розуму своїми формами, фото: Instagram.com/ekaterinakukhar_official

Цього разу зірка вирішила привернути увагу до себе своїми апетитними формами, які продемонструвала усім в сукні без спідньої білизни. Таким чином, перед камерою Катерина постала в рожевій сукні з пікантними вирізами в районі грудей. Судячи з контурів, Кухар не стала надягати під наряд нижню білизну.

Через це її декольте спокусливо випирало через тонку тканину. При цьому своє волосся балерина розпустила і зробила недбалу укладку. На фото Кухар широко посміхається і загадково дивиться в далечінь.

Фанати Катерини Кухар позитивно оцінили такий її відвертий образ і залишили масу компліментів під відповідним постом. Судячи з усього, користувачі залишились у захваті від цього фото.

Cкріншот з Instagram

Cкріншот з Instagram

Cкріншот з Instagram

Cкріншот з Instagram

А от що про це ж саме фото думають користувачі в іншому профілю в Instagram.

Cкріншот з Instagram

Раніше "Нyser" писав про те, що MARUV залізла у гарем Кіркорова і зробила йому приємно.

Також наш портал повідомляв, що Оля Полякова, розставивши ноги, показала "Тигрюлю" нижче пояса.

Нагадуємо, що Полякова назюзілась в диміну і зняла Кухар за блудними ласками.