В останню неділю зими 2021 року, 28 лютого, відбувся третій випуск другого сезону шоу "Маска", який шокував багатьох суддів, а особливо співачку Валерію. Саме їй довелося прийняти "обман" найріднішої людини в її житті.

Так, всупереч очікуванням суддів проекту, під маскою екзотичного фрукта "Ананаса" виявився не прославлений спортсмен Костя Цзю, а музичний продюсер і за сумісництвом чоловік Валерії - Йосип Пригожин.

Чоловік, як досвідчений шпигун, три місяці тримав у таємниці свою участь у вокальному шоу "Маска" від дружини, співачки Валерії, яка складається в журі проекту. Ще б пак - за порушення умов підписаного договору він ризикував заплатити величезний штраф. Тому чоловік щоранку говорив Валерії, що йому потрібно поїхати в лікарню на процедури, але насправді він відвідував репетиції шоу "Маска" на НТВ.

"Це була обов'язкова умова за контрактом. Штраф — 10 мільйонів. Я не мав права розголошувати цю інформацію", — розповів продюсер журналістам.

У своєму Instagram- акаунті музичний продюсер також повідомив шанувальникам, що радий був брати участь у проекті.

До слова, приказка "ні лиха без добра" якнайкраще характеризує те, що пережила сім'я Валерії в останні місяці. Так, напередодні старту проекту Йосип Пригожин на відпочинку в Дубаї перехворів коронавірусом. Він довго лікувався, а після повернення на батьківщину йому потрібно було відновлюватися. І цей привід зіграв йому на руку.

"Щоранку я говорив дружині, що їду в лікарню на фізіотерапевтичні процедури, а сам відправлявся в студію або на репетицію, так що пильність Валерії була приспана", — пояснив свої методи приховування правди Пригожин.

Відзначимо що ті ж кадри, але з дещо іншою думкою виклала в своєму Instagram і співачка Валерія. Вона шокована участю чоловіка в ток-шоу, враховуючи те, що ніхто з суддів жодного разу не називав ім'я Пригожина як потенційного учасника проекту.

Раніше "Hyser" писав про те, що Йосип Пригожин зганьбив співачку Валерію на " Золотому грамофоні".

Також наш портал розповів про те, що співачка Валерія в міні сукні попалася за нелегальним заняттям.

Нагадуємо, що Михайло Боярський публічно принизив чоловіка співачки Валерії.