Ганна Заворотнюк з'явилася в оригінальному вбранні

Старша дочка онкохворої російської актриси Анастасії Заворотнюк Анна звернулася до своїх підписників. Юна блогер поділилася в Instagram оригінальними знімками.

Нещодавно дівчина поділилася з шанувальниками, що вперше за кілька років вона вирушає у відпустку.

Згодом вони дізналися, що Анна зараз знаходиться в Дубай і там вона зустріла перший день весни.

Дівчина на тлі арки з різнокольорових квітів позує зі щасливим обличчям. Вона поцікавилася, чи відчувають її фанати прихід весни.

До слова, наряд на Ганні по-літньому легкий. Вона вбралася для прогулянки та огляду визначних пам'яток Дубая в білу блузку з рукавами-ліхтариками та в світлі джинси.

Свій стильний образ красуня доповнила хусткою, якою зав'язала волосся у хвіст. Красивими квітковими композиціями Анна насолоджувалася у відомому для туристів саду.

Крім красивих різнокольорових квітів, там ще й виставлені скульптури тварин з рослин.

Видно, що там чимало відвідувачів, попри те, що у світі лютує пандемія. До слова, на знімку багато відвідувачів в масках, а ось Анна на знімку позує без неї.

Багато підписників продовжують випитувати у Анни про хворобу її мами. Дівчина не раз говорила, що ця тема занадто важка не тільки для неї, але і для членів її сім'ї.

Виявилося, що всупереч численним відмовам приходити на різні програми та давати інтерв'ю, Ганні все одно надходять дзвінки від журналістів.

Дівчина тому написала пост, в якому попросила перестати їй дошкуляти. За словами Анни, цей біль вона буде нести в собі, бо не хоче, щоб історію її сім'ї потім обговорювали всі.

Також дівчина зізналася, що рішення стати блогером дуже їй допомогло хоч на час відволікатися від тих сумних подій, що зараз відбуваються в її житті. Особливо Анна подякувала своїм підписникам за те, що вони її підтримують і не втручаються з розпитуваннями.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Анна Заворотнюк приголомшила зізнанням, який біль їй довелося витримати.

Також ми писали, що у мережі не перестають обговорювати старе відео, на якому Оля Полякова попереджає Анастасію Заворотнюк про "жінку з косою".

Нагадуємо, що Шанувальники не повірили своїм очам, побачивши чоловіка Анастасії Заворотнюк Петра Чернишова на льоду, весь осунувся і постарів.