Дружина популярного російського музиканта і композитора Ігоря Ніколаєва Юлія Проскурякова опублікувала на сторінці свого мікроблогу нове фото з рівнем мілоти, що зашкалює.

Артистка звернулася до шанувальників з привітаннями з приводу закінчення зими і не забула похвалитися сімейною ідилією. Знімок був зроблений на тлі домашньої обстановки.

У кадрі знаменитість постала в розкішній червоній сукні з оголеними плечима. Глава сімейства Ігор Ніколаєв дбайливо взяв на руки їх дочку Вероніку. У підписі до кадру виконавиця написала: "З першим днем весни!!!🌸🌸🌸".

У коментарях до посту фоловери подякували білявій коханій артиста за привітання і обсипали компліментами:

До слова, нещодавно Юлія Проскурякова опинилася в епіцентрі скандалу через свої різкі висловлювання на адресу друга своєї колеги по естрадному цеху-вдови мільйонера Євгена Самусенка Мілени Дейнего.

Справа в тому, що за дружиною 61-річного Ігоря Ніколаєва давно і досить міцно закріпилася репутація скромної і привітної дами, не схильної до грубості і образ.

Але коли концертний директор Дейнего зайняв місце Юлії проскурякової на парковці, з'ясувалося, що вона цілком може «приправити» свої звернення міцним матірним слівцем. Сама виконавиця запевняє, що не зробила нічого поганого і всього лише відстоювала свою територію.

Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова ошелешила шанувальників розповіддю про шкідливі звички свого сина.

Також наш портал розповів про те, що дружина Ігоря Ніколаєва потрапила в скандал через обурливу поведінку.

Нагадуємо, що дружина Ігоря Ніколаєва назвала жінок, які мають величезне значення в житті її чоловіка.