У понеділок, 1 березня, шоу-бізнесове співтовариство сколихнула новина про раптову смерть екс-учасниці групи "Little Big" Анни Кастельянос.

Співачка була знайдена мертвою у власній квартирі на Рибальському проспекті в Санкт-Петербурзі. Вона померла на 39-му році життя. Солісткою групи "Little Big" Анна була до 2014 року. Крім участі в групі епатажного Іллі Прусикіна, вона знімалася в кіно і вела заходи.

За розповідями джерел з близького оточення знаменитості, останнім часом вона страждала від загострених хронічних захворювань. РосЗМІ повідомляють, що епатажна співачка на тлі проблем зі здоров'ям, почала зловживати спиртними напоями.

При цьому вона практично не вставала з ліжка і потребувала допомоги волонтерів. Власне, одна з помічниць і виявила Анну Кастельянос мертвою.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram лідер гурту "Little Big" Ілля Прусикін опублікував пост, присвячений пішла з життя артистці. "Не стало хорошої людини... З Анною Каст і Олімпією ми починали Little Big, але надалі наші шляхи розійшлися. В ані життєвої енергії і сили було більше ніж в нас усіх... Але доля розпорядилася інакше... Для мене вона завжди жива!"- написав музикант.

Варто відзначити, що не обійшлося і без критики на адресу співака, якого фоловери звинуватили в тому, що він вигнав Анну з групи:

Також співчуття висловила ще одна екс-учасниця групи "Little Big", відома як Олімпія:

Раніше "Hyser" писав про те, що не стало відомої радянської актриси.

Також наш портал розповів про те, що пішла з життя легендарна співачка: фанати ридають.

Нагадуємо, що обірвалося життя зірки серіалу"ліквідація".