Одна з найяскравіших представниць українського шоу-бізнесу Леся Нікітюк старанно заповнює свій мікроблог ефектними кадрами.

Артистка веде насичений спосіб життя, бере участь в різних проектах і не забуває показувати закулісну частину своїх Зоряних буднів. За її аккаунтом в Instagram стежать 3,6 мільйонів передплатників. Також на безмежних інтернет-просторах є чимало фан-акаунтів, присвячених зірковій блондинці.

Так, днями в мережі спливло архівне фото, на якому Леся Нікітюк позувала в компанії давнього друга і напарника за проектом " Хто зверху?" Сергія Притули. Безперечно, картинка вийшла ефектна: вона – у весільній сукні, він – в елегантному костюмі.

До слова, в недавньому інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону екс-зірка проекту "Орел і Решка" зізналася, що на початку роботи з Притулою відчувала дискомфорт.

Але зізналася, що такі відчуття були пов'язані з бажанням відповідати більш сильному і досвідченому колезі. На думку артистки, він допоміг стати їй краще і змусив ще старанніше працювати над собою в професійному плані. Леся Нікітюк визнала, що у них багато спільного і схожий гумор.

До слова, що стосується особистого життя Лесі Нікітюк, то вона вважає за краще не поширюватися на цю тему. Але в недавній бесіді з колегою по шоу-бізнесовому цеху Олею Поляковою пояснила, що у неї є бойфренд. Правда, уточнювати його ім'я або повідомляти будь-яку інформацію про нього - не стала.

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк підкорила фанатів сміливим вбранням і несподіваною заявою.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк похвалилася розкішною шевелюрою і зірвала шквал захоплених компліментів.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк похвалилася білосніжною посмішкою і заінтригувала фанатів обіцянкою.