Не секрет, що багато знаментости люблять провокувати і дратувати хейтерів, новими постами в соціальній мережі Instagram. Телеведуча Анфіса Чехова - не є винятком і час від часу дражнить тих, хто її критикує, ефектними кадрами.

Так, на її сторінці з'явилося фото, на якому зірка ТБ позувала в яскравому домашньому халаті і з величезним льодяником в руках. У підписі до знімка артистка іронічно зазначила: "Я знаю, що багатьох бісить висунутий язик на фото😛але у мене настрій - злегка побісити️ ️ і я вважаю краще показувати мову, ніж використовувати його для лихослів'я, образи людей і проголошення всякої нісенітниці😉".

Тажке Анфіса Чехова уточнила, що цукерка їй не належить, оскільки вона давно відмовилася від вживання цукру.

У коментарях до посту фоловери підтримали красуню в прагненні дати відсіч недоброзичливцям:

До слова, Анфіса Чехова досить довго йшла до того, щоб реагувати на злостивецьку критику спокійно. Телеведуча не раз говорила, що до певного моменту в житті, вона намагалася відповідати стандартам краси, що панують в сучасному суспільстві. Постійно боролася із зайвою вагою і ледь не довела себе до лікарняного ліжка, вживаючи засоби для схуднення.

Відбилися на її самосприйняття і складні відносини з батьком, які не підтримував її і не вірив в те, що вона стане успішною. Одного разу в бесіді з журналісткою Лерою Кудрявцевою Анфіса Чехова зізналася, що її тато був людиною зі складним характером і "ніколи нікого не любив".

Раніше "Hyser" писав про те, що Анфіса Чехова поділилася з шанувальниками секретами краси.

Також наш портал розповів про те, що Анфіса Чехова спантеличила фанатів похмурим визнанням.

Нагадуємо, що Анфіса Чехова поділилася кадрами відвідування елітного тату-салону.