Популярний актор Микола Добринін, який запам'ятався глядачам за роллю балагура Мітяя в комедійному серіалі "Свати", відверто розповів про те, що вплинуло на його кар'єру.

Артист зізнався, що до цієї ролі, режисери розглядали його як актора для драм і трагедій, а після Мітяя – за ним закріпилося амплуа комедіанта.

Микола Добринін пояснив, що родом з Таганрога, але в ранньому дитинстві часто бував у бабусі в Станиці Криловської Краснодарського краю. Там він познайомився з місцевим колоритом, що згодом допомогло йому відтворити яскравий і харизматичний образ винахідливого сільського жителя, небайдужого до алкоголю.

У недавній бесіді зі скандальним журналістом Андрієм Малаховим артист зазначив, що роль в «Сватах» мала для нього як позитивні, так і негативні наслідки. Оскільки глядачі часто відмовлялися сприймати його в інших проектах і бачили в ньому сусіда сімейства Будько.

Варто відзначити, що фільмографія Миколи Добриніна налічує понад 137 робіт і він активно грає в театрі. При цьому, за словами знаменитості, його дружина і дочка в захваті від його ролі в "Сватах" і з задоволенням переглядають сезони серіалу.

Микола Добринін в гостях у Андрія Малахова. Фото: скріншот YouTube

До слова, Микола Добринін одружений на жінці за іменем, яка була затятою прихильницею його таланту. Їх знайомство відбулося за лаштунками одного з вистав за участю актора, але сам він пізніше говорив, що не відразу звернув увагу на привабливу рудоволосу фанатку.

Через деякий час він запросив на творчі посиденьки в колі друзів і після цього між ними зав'язалася дружба, яка переросла в справжнє кохання. У 2008 році Катерина подарувала дружину дочку, яку назвали Ніна і зараз іментий батько душі не чає в спадкоємиці.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі спливло унікальне архівне фото Добронравова з серіалу "Свати".

Також наш портал розповів про те, що зірка "Сватів" Тетяна Кравченко засмутила шанувальників зовнішнім виглядом.

Нагадуємо, що Женька зі "Сватів" підкорила фанатів розкішною фігурою в стильному вбранні.