Популярна російська співачка Анна Семенович розповіла підписникам свого мікроблогу, як проходить підготовка до її дня народження. Зірка зізналася, які емоції відчуває напередодні 40-річчя.

Екс-учасниця групи "Блестящие" з натхненням повідомила: "Сьогодні вночі для мене настане новий етап у житті!!! Я стану на рік прекрасніше 😜❤️".

Анна Семенович зізналася, що багато чому навчилася і переглянула своє ставлення до деяких моментів у житті: "Я хочу подякувати свій рік, що минає, він був дуже повчальний! Я багато зрозуміла і засвоїла - я розлучилася з чоловіком, який поки тільки вміє здаватися, а не бути".

Імені свого екс-коханого артистка не назвала, але шанувальники запевнили її в тому, що вона обящательно зустріне на своєму шляху більш гідну людину. Свої одкровення Анна Семенович ілюструвала ефектним знімком, на якому позувала в стильному вбранні з букетом квітів в руках.

У коментарях до посту фоловери проявили активність і обсипали виконавицю компліментами:

До слова, на критичних коментарів на адресу Анни Семенович практично не було. Втім, до колючих зауважень вокалістка ставиться досить спокійно, закликаючи при цьому хейтерів, більше часу приділяти своєму власному життю.

Вона не приховує, що довгі роки веде боротьбу із зайвою вагою і зважилася на операцію зі зменшення грудей, щоб уникнути проблем зі здоров'ям в майбутньому. Але запевняє, що відчуває себе гармонійно і незворушно радує фанатів музичними сюрпризами і новими кліпами.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль розбурхала шанувальників несподіваним визнанням.

Також наш портал розповів про те, що Надя Дорофєєва була помічена в компанії привабливих молодих людей.

Нагадуємо, що Слава Камінська зворушливо привітала колишнього чоловіка з днем народження.