95-річну співачку і композитора Людмилу Лядову з діагнозом коронавірусна інфекція екстрено госпіталізували в одну з московських клінік.

Російські ЗМІ повідомляють, що через добу стан співачки вдалося стабілізувати. 27 лютого їй стало значно краще і повернувся апетит, пишуть"Факти".

Лікарі 52 лікарні оцінюють стан пацієнтки, як стабільно тяжку, але з позитивною динамікою.

"Легкі вражені на 75%", - уточнив представник композитора Віталій Мірошников.

Відзначимо, що пісні Людмили Лядової в різний час виконували Марія Бієшу, Юрій Богатіков, Зара Долуханова, Людмила Зикіна, Йосип Кобзон, Тамара Міансарова, Олена Образцова, Едіта П'єха, Бела Руденко, Гасим Халілов, Нінель Ткаченко, Валентина Толкунова, Леонід Утьосов ("Вона про нього сумує"), Едуард Хіль, Михайло Чуєв і Клавдія Шульженко ("Коли-небудь", "Серцева пісня","Жінка").

Сама ж Лядова найбільше любила виконувати дитячу тематику.

Нагадаємо, що медики назвали вітамін, який пом'якшує перебіг коронавірусної інфекції. Так, експерти університету Хіросіми в Японії з'ясували, що вітамін В6 полегшує перебіг коронавірусної хвороби і пом'якшує її наслідки.

Зокрема, вітамін В6 може позитивно впливати на цикотиновий удар у пацієнтів з важкою формою коронавірусу.

"Вітамін B6 також може допомогти у боротьбі з наслідками коронавірусу. Він зменшує запалення, кількість інфламмасом, що відповідають за активацію запальної відповіді, полегшує окислювальний і карбонільний стрес, запобігає тромбоз", - заявив автор дослідження професор Танутчапорн Кумрунгзее.

Раніше Hyser писав про те, що з 27 лютого в Чернівецькій області закриваються всі заклади харчування, школи та розважальні центри.

Також Hyser повідомляв, що МОЗ оприлюднило статистику хворих на ковід за добу.

Нагадавши, які ще дев'ять областей ризикують потрапити в" червону зону " карантину в Україні.