Знаменита співачка Настя Каменських поділилася з передплатниками свого мікроблогу роздумами на тему ліні і спорту. Артистка зізналася, що на етапі звикання до регулярних спортивних тренувань – їй було неймовірно складно.

Не секрет, що до певного часу нинішня дружина репера Потапа піддавалася критиці через надто пишних форм. Варто було їй надіти облягаючу сукню, як у соцмережі починали говорити про її вагітність.

Потім Настя Каменських кардинально переглянула свій раціон і привчила себе до спорту, що дало чудовий результат. Зараз виконавиця підкорює фанатів розкішними підтягнутими формами і з задоволенням ділиться секретами роботи над собою.

Так, на своїй сторінці в Instagram Настя Каменських опублікувала фото, зроблене під час тренування в спортзалі. У кадрі поп-діва позувала в стильному білому топі і шортах, що належать її бренду NK sport.

"Це зараз я кайфую від кожного тренування. А на перших порах було важко привчити себе прокидатися о 5-6 ранку, йти на пробіжку або робити вправи. Так ще й дотримуватися графіка харчування і меню 😩" - повідомила знаменитість.

Вона зізналася, що стикалася з моментами, коли хотіла зупинитися на досягнутому: "У мене були моменти, коли хотілося все закинути. Але потім я змінила своє ставлення до спорту. Я прописала для самої себе всі переваги і його користь, налаштувала себе".

У коментарях до посту фоловери не скупилися на похвалу:

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських показала шанувальникам, як релаксує після напружених зйомок.

Також наш портал розповів про те, що Настя Каменських потішила соцмережі оригінальним ранковим танцем Потапа.

Нагадуємо, що у мережі показали, як змінилася Настя Каменських за 10 років роботи на естраді.