У мережі з'явилася фотографія молодого Михайла Пореченкова, яка була зроблена під час служби в армії.

Фотознімок дуже зацікавив користувачів мережі. На екранах звикли бачити актора здоровим підтягнутим мужиком, який може один перемогти цілий натовп лиходіїв.

Але в молодості Михайло Пореченков був зовсім іншим. На чорно-білому кадрі видно, що майбутній артист, в порівнянні з товаришами по службі, щупленький, маленького зросту.

Михайло Пореченков під час служби у військовому училищі. (посередині). Фото з відкритих джерел

Проте зовнішність у Михайла була досить приваблива.

Варто відзначити, що зріст в актора 185 см, а за даними росЗМІ, зараз він важить близько 90-95 кг.

Як відомо, Михайло Пореченков після закінчення школи-інтернату відправився в Естонію. В юному віці Михайло вступив в Талліннське військово-політичне училище, яке він так і не закінчив: його справи в навчальному закладі йшли, м'яко кажучи, не зовсім гладко. Хлопець постійно отримував догани.

Його відрахували з Талліннського військово-політичного училища за 10 днів до випуску.

"Я навчався у військовому училищі. Вважаю, що час було витрачено не дарма. Відслужив, все нормально. Мені здається, що чоловік повинен побувати в цій системі. Раніше це був священний обов'язок. Зараз якось все змінилося, напевно, все по-іншому", - заявляв в одному з інтерв'ю Михайло Пореченков.

Після відрахування з навчального закладу Михайло попрямував прямо на строкову службу в стройбат. Ніякого відношення до "елітних військ" актор не має.

Після армії він повернувся в Ленінград, де вже серйозно задумався над подальшим життям, кар'єрою і добробутом. Саме тоді Пореченков вирішив, що піде в театральний інститут і стане актором.

Раніше "Нyser" писав про те, що Пореченков почав суперечку з Нагієвим через службу в армії.

Також наш портал повідомляв, Михайлу Пореченкову порадили зайнятися спортом.

Нагадуємо, у мережу потрапило фото Пореченкова, який ніжно обіймає чоловіка без одягу.