Як відомо, ще наприкінці січня розпочався новий третій сезон серіалу"колишні".

Головні ролі виконали любов Аксьонова і Денис Шведов. Також до акторського складу приєдналася популярна співачка Поліна Гагаріна. Виконавиця вперше знімалася в кіно.

Нещодавно в інтерв'ю російським журналістам Поліна Гагаріна розповіла, з якими складнощами їй довелося зіткнутися під час зйомок постільних сцен для серіалу.

До слова, сцени вийшли досить пікантними і відвертими. Поліна Гагаріна ризикнула позувати перед камерою повністю без одягу.

Як зізналася артистка, через свою скромність їй було важко розкритися під час роботи над подібними моментами.

А в бесіді з Іваном Ургантом співачка розповіла про інцидент, що стався під час озвучення однієї з постільних сцен.

Якось увечері з нею зв'язався режисер проекту. Він повідомив, що через шлюб артистці доведеться переозвучити відверту сцену. У цей момент знаменитість якраз вкладала спати свою трирічну дочку Мію. А в сусідній кімнаті 13-річний син співачки Андрій займався домашнім завданням.

Щоб якісно виконати свою роботу, їй довелося замкнутися в ігровій кімнаті своїх дітей і записувати звуки сцени на диктофон.

"Я почала процес. В одній руці у мене телефон, де я дивлюся сцену, в інший диктофон. Навколо іграшки моєї дочки-слоники, конструктори. І я ось ці звуки все роблю", - розповіла збентежена Поліна Гагаріна.

Але всі ці жертви не були марними. Співачка підкреслила, що з моменту прем'єри сезону отримала безліч позитивних відгуків про свою акторську гру.

Також Поліна Гагаріна розповіла, що вважає себе професіоналом.

"Я називаю себе артистом, а артист повинен вміти робити все — співати, танцювати, перевтілюватися, навіть показувати фокуси, якщо це необхідно для образу", - зазначила виконавиця.

Раньше "Нуѕег" писав про те, що Поліна Гагаріна показала пікантні сонячні кадри з Мальдів.

Також наш портал повідомляв, Сергій Лазарєв опублікував ефектний кадр зі своєю напарницею по шоу "Танці з зірками" – Катериною Осиповою.

Нагадувати, Ані Лорак вразила фанатів новим знімком.