Примадонна російської естради Алла Пугачова вкотре довела, що на 72-му році свого життя вміє весело відпалювати.

Незважаючи на те що співачка вже давно не виступає і рідко вибирається в люди, більшу частину часу проводячи у своєму заміському будинку разом з сім'єю, іноді вона робить винятки. Таким чином, Пугачова по можливості намагається не пропускати Дні Народження своїх друзів.


Поки на сторінці Алли Пугачової затишшя, адже вона рідко виставляє нові фото, на її фан-сторінці в Instagram з'явилося цікаве відео. На ньому зображений фрагмент з виступу виконавиці, але, на жаль, що саме вона співає або говорить - не розібрати.

Зате на відео видно, що їй однозначно підтанцьовують. Зокрема, найбільшою його прихильницею виявилася жінка у віці, яка можливо і є винуватицею свята, на якому Алла Борисівна зважилася виступити.


Варто відзначити, що користувачі припустили, що це може бути відео з Дня Народження дружини Ігоря Крутого. У будь-якому випадку ролик явно старий, але фанати співачки відзначили, що такої хореографічної підтримки у Пугачової явно ще не було.


Раніше "Hyser" писав про те, що Алла Пугачова кардинально змінила імідж, красуня лялька Барбі в 71 рік-такий її давно ніхто не бачив.

Також наш портал повідомляв, що шанувальників розлютило невдале фото Алли Пугачової, на якому у неї обличчя перетворилося на мочалку.

Нагадуємо, що Гаррі і Максим Галкін отримали однакові подарунки від Алли Пугачової і Лізи.