Популярна українська співачка Віра Брежнєва поділилася фото в незвичайному вигляді.

Не так давно артиста відпочивала разом з чоловіком Костянтином Меладзе і молодшою дочкою, 11-річною Сарою, в Італії. Незважаючи на те що вона давно вже повернулася до роботи, Брежнєва з теплотою в серці продовжує згадувати про приємну відпустку і публікувати відповідні фото.

Віра Брежнєва показала свою улюблену позу, фото: Instagram.com/ververa

Так, 38-річна співачка опублікувала серію знімків, зроблених на віллі під час відпочинку в Італії. Примітно, що фотографом виступила Сара і у дівчинки безумовно є талант.

Образ для імпровізованої фотосесії Віра Брежнєва вибрала досить простий, а саме подовжений светр молочного кольору, який доповнила чорними черевиками на шнурівці і масивній підошві. При цьому її довге волосся зібране в недбалий пучок. Зіркова мама з посмішкою позувала для молодшої дочки і змінювала пози, немов професійна модель.


Користувачів вразив розслаблений образ артистки і її стрункі ноги, зокрема. В результаті під постом було залишено Брежнєвої маса компліментів. В цілому шанувальники оцінили творчий підхід співачки, яка сфотографувалася на сходах.

Також користувачі не обділили увагою і талант Сари, адже багато написали, що з неї може вийти прекрасний фотограф.


Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова випробувала незвичний екстрим.

Також наш портал повідомляв, що старша дочка Віри Брежнєвої здивувала шанувальників коротким топом.

Нагадуємо, що Анна Семенович показала архівне фото з твердою "двієчкою".