Колишня холостячка Ксенія Мішина розповіла, як змогла домогтися того, що вона живе за своїми правилами та справляється з труднощами.

У своєму Instagram українська актриса торкнулася теми Self-made і поговорила з передплатниками про те, чи можна зробити себе самому на 100 відсотків.

Вона опублікувала два знімки, на яких постала в купальнику на березі океану.

"Слово Self-made последнее время звучит из каждого утюга, но давайте разберёмся возможно ли человеку сделать себя на 100% самому?! " (Орфографія збережена - прим. ред.), - запитує вона своїх фоловерів.

Мішина продовжує міркувати, говорячи про тих людей, які змогли залишити відбитки "на наших життях". Частина з них, продовжує зірка, вірили в нас, частина сміялися і думали, що нічого не вийде. Але тим самим саме вони загартувалися бажання "стати ще краще".

"С одной стороны, каждый раз ведь это мы принимаем решение, что делать дальше. Обратиться ли за помощью или барахтаться самому. Но мы не сами, мы же как единый организм, люди: и ныне живущие и те, кого нет уже тысячи лет, но из книг, гласящих нам мудрость. Мы все едины и в этом я считаю самый главный секрет. Не отделяться, а благодарить", - пише Ксенія.

Актриса зізнається, що їй доводилося багато разів залишатися наодинці з обставинами, бути сильною і незалежною.

"Но я искренне благодарю и ценю каждого, ведь лучше быть просто счастливым и благодарнам ,чем быть на 💯 self-made 🤍🌍", - підсумувала вона.

Раніше Hyser писав про те, що Катя Осадча показала ексклюзивні кадри з відпочинку Ірини Федишин і Ксенії Мішиної в Домінікані.

Також Hyser повідомляв, що Ксенія Мішина розповіла про " нудоту".

Нагадаємо, що Ксенія Мішина показала фото незвичайної вечірки йогів.