Популярна російська співачка і володарка пишних форм Анна Семенович показала шанувальникам, як вміє ефектно позувати з бюстом напереваги.

Екс-учасниця групи "Блестящие" похвалилася не тільки глибиною декольте, але і пофілософствувала на тему сенсу життя.

Анна Семенович постала в кадрі в стильному вбранні, що складається шовкової спідниці і об'ємного червоного светра. Свій look знаменитість доповнила золотистими ботфортами на високих підборах. На голові-розкішні локони, на обличчі – виразний макіяж і вираз вселенської пристрасті.

У підписі до знімків Анна Семенович рішуче заявила: "Сенс життя не в тому, щоб чекати, коли закінчиться гроза, а в тому, щоб вчитися танцювати під дощем ❤️
Хороших вихідних, мої ❤️».

У коментарях до посту артистки, крім захоплених компліментів від цінителів її таланту і краси, були і критичні зауваження. Наприклад, далеко не всі фоловери оцінили наряд зірки і заявили, що далеко не всі елементи її вбрання гармонійно поєднуються один з одним.

Варто відзначити, що до критики на свою адресу Ганні Семенович - не звикати. Артистка неодноразово стикалася з колючими коментарями по повоуду свого зовнішнього вигляду, способу життя і ситуації на "любовному фронті".

В одному з інтерв'ю вона знаменитість зізналася, що щосили намагається ігнорувати колкости недоброзичливців (в тому числі і на тему її значної "жіночої гордості"). Анна Семенович навіть зважилася на операцію зі зменшення грудей, але зробила це виключно через турботу про власне здоров'я.

Лікарі діагностували у зірки гігантомастію (зростання молочних залоз до величезних розмірів) і вона не стала чекати проблем з опорно-руховою системою, які рано чи пізно могли б початися.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Семенович підкорила фанатів архвним фото.

Також наш портал розповів про те, що Анна Семенович поділилася провокаційними кадрами і викликала бурхливу реакцію.

Нагадуємо, що у мережі обговорюють яскравий образ Анни Семенович.