Популярна телеведуча і дружина музиканта Влада Топалова Регіна Тодоренко поділилася з підписниками свого мікроблогу цікавим спостереженням.

Артистка порадувала фанатів не тільки жіночним вбранням і яскравою зачіскою, але і не забула поговорити з ними на тему фізичного здоров'я.

Регіна Тодоренко постала в кадрі в декольтованій сукні з напівпрозорої тканини, яка вигідно підкреслила достоїнства її підтягнутою фігури. Зірка висловилася про те, як важливо піклуватися про нормальне функціонування свого організму, незалежно від віку.

Так, Регіна Тодоренко розповіла, що зважилася поставити брекети, оскільки не бажає в майбутньому мати проблеми зі здоров'ям: «Друзі, естетичне питання мене цікавить найменше, в першу чергу необхідно уникнути проблем з шиєю, спиною і т.д., адже наш фізичний розвиток починається з порожнини рота».

Однак правильність суджень Регіни Тодоренко була поставлена її ж фанатами, оскільки далеко не всі зуміли відшукати взаємозв'язок між ротовою порожниною і особливостями розвитку фізіології…

Втім, знайшлися серед гостей Регіни Тодоренко і ті, хто застеріг її від абсолютно несподіваної проблеми, пов'язаної з брекетами:

До слова, Регіна Тодоренко часто викликає подив у тих, хто стежить за її зоряним життям за допомогою Instagram. Наприклад, нещодавно зірка ТБ, об'їздила практично всю земну кулю, зізналася: «Вперше слова "фламінго","антилопа","авокадо","Сафарі", я дізналася в роки 23-24". Подібні одкровення дуже засмутили її фанатів і викликали бурхливу реакцію в мережі.

Раніше "Hyser" писав про те, що Регіна Тодоренко показала, як вправно орудує зубною щіткою вранці.

Також наш портал розповів про те що Регіна Тодоренко обурила мережу сміливими постільними фото.

Нагадуємо, що Регіна Тодренко викликала подив шанувальників кумедним зізнанням.