Співачка Аліна Гросу показала провокаційний кадр зі своїм новим коханим.

Так, Аліна Гросу не встигла розлучитися зі своїм чоловіком як вже закрутила роман з новим обранцем. Ним виявився імпозантний Роман Паланський. Пара не так давно разом, але все ж багато хто вірить, що між ними справжня любов і Аліна все таки зможе знайти своє особисте щастя. Адже дівчина просто відмінно виглядає. Крім того вона не боїться щось міняти в своїй зовнішності і постійно приміряє нові образи.

Цього разу вона показала інтригуючі фото зі своїм коханим, які були зроблені на даху будинку. Але це не найцікавіше. Справа в тому, що на цих кадрах Аліна тримає в руках іграшковий перець. Як він у неї виявився і що саме таким чином хотіла сказати співачка залишається загадкою.

Але варто сказати, що фото вийшли вельми інтригуючими.

"Отпремьерились на перці 🌶 🌶 🌶 як настрій, друзі?:) яка з моїх нових пісень ваша улюблена?) а чи знаєте ви, що "рушник" це перша пісня записана Романом Паланським?)) хочете щоб він співав далі?) 😋 ",- поцікавилася у своїх шанувальників Аліна.

Фанати, в свою чергу, не змогли пройти повз такого кадру і написала масу схвальних компліментів.

"Яка ви гарна, вам дуже пасує щастя 👍 💐 💐 , Пісня 🔥 як і ви) по побільше співайте разом, вам це йде ❤️ 🙌 🔥 👏 😍 , Які ви з Романом Класні☺, Аліночка, всі ваші пісні від "Вови" люблю, ой, які ви у нас красиві! ❤️ мені дуже - дуже зайшла пісня" рушник " на репіті кожен день, заслуховую до дірок. 🔥 А Роману там не холодно було?",- написали фанати в коментарях.

Раніше Hyser писав про те, що Камалія розповіла, що внаслідок обману вона була змушена вийти заміж.

Також писали, що стало відомо про новий роман розлученої Аліни Гросу, хто такий Роман Полянський.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк вміло сховалася від нав'язливих шанувальників у салоні літака.