Українська співачка Наталія Могилевська показала спокусливий кадр.

Співачка Наталія Могилевська любить дивувати своїх шанувальників. На сторінці в соціальній мережі вона ділиться новими фото і відео і розповідає про своє життя. Також вона показує багато барвистих фото. На цей раз вона вирішила поцікавитися у своїх передплатників чим можна зайнятися у вихідні дні.

Для цього вона вибрала знімок, на якому позує в бежевій сукні в підлогу. В руках вона тримає спеціальне пристосування для змахування пилу. Наталя грайливо імітує прибирання в будинку і мило посміхається при цьому на камеру.

"Вихідні, з чого б почати відпочинок? З прибирання або прання?",- поцікавилася у своїх шанувальників співачка.

Але не багато фанатів оцінили такий знімок і припустили, що якби у Наташі були діти, то питання Чим зайнятися у неї не вставав. Але багато хто і позитивно сприйняв такий знімок зазначивши, що Наташа Корольова просто чарівно виглядає.

"Вихідні я починаю з того, що я спочатку на когось вихлюпую свою злість, гнів і образу 😠 😠 , Прання можна довірити машинці, а ось з прибиранням складніше. У такій довгій сукні важкувато буде прибиранням займатися🙂, довірте свій вихідний коханому ❤️❤️... істинний чоловік знає в цьому толк♪, я думав волохатий мікрофон ♪ , З релаксу🙌.Останні дні снігу, думаю покататися з гірки, і готуватися до весни❤️, Краще починати день з масажу )))) ❤️❤️❤️,Чай з лимоном і хороша книга!!!, Дуже гарне плаття, чудово виглядаєте 😍 😍 , Я думаю, зі прання, а вчасно прання прибирання)", - написали в коментарях додані шанувальники.

Раніше Hyser писав про те, що Наталя Могилевська гаряче тримала найбажанішу жінками частину тіла чоловіків.

Також писали, що Ані Лорак дозволила фанатам пускати слинки на свій шикарний бюст.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк вміло сховалася від нав'язливих шанувальників у салоні літака.