Співачка Жасмин показала себе в чарівній сукні.

Співачка Жасмин просто відмінно виглядає і тому підтвердження нові фото, які вона розміщує у себе на сторінці в соціальній мережі. При тому, що дівчина є багатодітною матір'ю і тому деякі користувачі Мережі до кінця не можуть зрозуміти, як їй вдається так добре виглядати.

На своїй сторінці в соціальній мережі співачка часто ділиться новими фото. На цей раз вона постала в чорній сукні з паєтками, яке просто неймовірно підкреслило всі вигини Жасмин. Дівчина показала відразу кілька фото в одному пості.

Свій образ вона доповнила чорними туфлями на невеликому каблуці і розпущеним волоссям. На жаль, уважно розглянути макіяж Жасмин не представляється можливим через ракурсу фото.

Зате добре видно масивні сережки, посипані дорогоцінними каменями. Швидше за все, що через наявність якраз цих сережок Жасмин вирішила підписати фото словами з пісні "Diamonds" співачки Rihanna.

"Shine bright like a diamond 💎", - підписала фото Жасмин.

Шанувальники в коментарях почали відразу ж писати масу позитивних відгуків.

"сукня вам дуже йде😍 😍, класне плаття 😍 😍 , Прекрасна співачка❤️, Прекрасний діамант 😍 😍 , Чарівливий 🔥, Чудово виглядаєте😍, Добре сказано, насправді! Потрібно завжди сяяти 👏, Ви завжди виглядаєте просто чудово, мені дуже сподобався ваш образ.❤️❤️❤️, Ви дуже добре виглядаєте, ну просто слів немає ❤️❤️❤️, Ти звичайно просто не перестаєш нас дивувати ☺ось серйозно ☺, Сама як діамант, навіть краще нього🔥, Дуже гарна сукня 😍", - написали шанувальники.

Раніше Hyser писав про те, що Ані Лорак зробила неоднозначний натяк своїм шанувальникам.

Також писали, що дружина Ігоря Ніколаєва захопила фанатів пікантним знімком, Королева теж жадає такого тепла.

Нагадаємо, що Джамала з'явилася на" світському житті " Каті Осадчої в пом'ятому вбранні і з кошлатою зачіскою.