У мережі показали дивне відео, яке було записано на кухні Пугачової і Галкіна.

Попри велику різницю у віці Максим Галкін і Алла Пугачова змогли побудувати міцну сім'ю. Гуморист не раз говорив про те, що йому неймовірно пощастило з дружиною. Адже вона намагається, щоб її сім'я отримувала максимум її уваги. Для цього вона навіть зважилася на те, щоб покинути сцену.

Крім того, Галкін не раз говорив про те, що Алла Борисівна добре готує. Але при цьому на їх столі рідко коли можна зустріти розносоли. Найчастіше вони їдять звичайну домашню їжу у вигляді котлет, картоплі та інших страв. Але іноді Алла Борисівна все ж намагається порадувати свою сім'ю різними пікантними стравами. На цей раз вона вирішила приготувати м'ясо з овочами і навіть показала сам процес готування.

Але, на перший погляд це виглядає дивно, поки не зрозумієш, що насправді відбувається. Відразу кидаються в очі кістки, які стирчать з каструлі. Але потім стає зрозуміло, що це просто таке блюдо, яке напевно, вийшло дуже навіть смачним.

"Так би і з'їла цю вкуснотищу🥰 🥰 нямка,до речі,хто не знав, я просто обожнюю моркву і капусту🤗 🤗", - підписали користувачі Мережі таке відео.

Багато фанатів в коментарях стали просити рецепт цього неймовірного страви. Але сама Алла рідко коли пише рецепти до того, що вона готує.

Тому фанатам варто пошукати рецепт в мережі, якщо, звичайно, це не сімейна таємниця Пугачової і Галкіна. Відзначимо, що Галкін, періодично і сам готує для своєї сім'ї. Але більшою мірою цим, звичайно, займається сама Алла. Також вона часто вчить дітей грати на піаніно.

Раніше Hyser писав про те, що син Софії Ротару поділився переживаннями про стан співачки.

Також писали, що Філіп Кіркоров розлучився з жінкою, з який пробув разом десятки років, фанати в замішанні і не розумію, що насправді відбувається.

Нагадаємо, що зірка серіалу" Кухня " Катя Кузнєцова зачарувала фанатів новим фото в купальнику біля басейну на величезній висоті.