У Росії виставили на продаж воскову ляльку Андрія Макаревича.

Так, в Росії на продаж виставили унікальну воскову ляльку відомого ведучого Андрія Макаревича. Варто сказати, що такий лот відразу ж викликав великий інтерес з боку користувачів мережі. В першу чергу багатьох цікавив момент, звідки у чоловіка з'явилася така воскова лялька.

Ціна за таке творіння мистецтва - 120 тисяч рублів (45142,50 гривень). Корпус і ноги у фігури-пластикові, голова і кисті рук — з воску.

"Близько 10 років тому колеги подарували мені фігуру Макаревича на день народження. Вони знали, як я люблю його творчість. У той час на вулиці Сім'ї Шамшіних працював магазин, де продавали оригінальні подарунки. Там була воскова фігура Розенбаума і Макаревича. Раніше вони стояли в музеї воскових фігур в Санкт-Петербурзі, це я потім дізнався. Але потім міняли колекцію, і колишні копії співаків опинилися у продажу", — розповів власник такого незвичайного лота.

Чоловік зізнався, що він дуже цінує свій подарунок і довгий час взагалі сумнівався, а чи потрібно його виставляти на продаж. Але ситуація склалася так, що йому дійсно дуже потрібні гроші на бізнес і тому іншого шляху він не бачить.

Але якби ситуація зараз складалася зовсім іншим чином, то ні про який продаж і мови б не йшло.

Поки чоловік не зізнається, наскільки його лот користується успіхом. Але все одно рано чи пізно на нього знайдеться свій покупець, який заплатить такі великі гроші за воскову фігуру ведучого.

Варто сказати, що сама фігура знаходиться просто у відмінному стані і до неї немає ніяких зауважень.

Раніше Hyser писав про те, що прибиральниця зі шваброю стала зіркою українського телебачення в прямому ефірі, кумедне відео.

Також писали, що Джамала з'явилася на" світському житті " Каті Осадчої в пом'ятому вбранні і з кошлатою зачіскою.

Нагадаємо, що ведуча ТСН Соломія Вітвіцька у вишуканому вбранні з мокрим волоссям вразила шанувальників.