"Пити чи не пити?» - питання, на яке російська співачка Анна Семенович завжди відповідає ствердно. Принаймні, днями у своєму мікроблозі зірка зізналася, що алкоголь – є для неї найкращим антидепресантом.

Анна Семенович нерідко ділиться гостями свого мікроблогу роздумами на філософські теми або міркує про взаємини між чоловіками і жінками. Хоча своє особисте життя вважає за краще тримати в таємниці і не афішувати ім'я бойфренда. А ось про свої "алкогольні" пригоди вона віщає досить активно.

Наприклад, під час торішнього карантину через пандемію коронавірусу, зірка не раз демонструвала свої кулінарні вміння, «озброївшись» келихом улюбленого вина.

Об'єктом колючих критичних зауважень від хейтерів Анна Семенович стає регулярно і періодично просить недоброзичливців переключити свою увагу на їх власне життя. Але "диванні експерти" невблаганно оцінюють зовнішність екс-учасниці групи "Блестящие" і наполегливо рекомендують їй схуднути.

Сама знаменитість запевняє, що відчуває себе комфортно в нинішній вазі і не має наміру слідувати порадам оточуючих. Одного разу під час інтерв'ю журналістам росЗМІ Анна Семенович зізналася, що робила операцію зі зменшення грудей, але керувалася не бажанням всім сподобатися, а виключно турботою про власне здоров'я.

Якби зірка не зважилася на подібне хірургічне втручання, то її бюст збільшився до ще більших розмірів і давав навантаження на всю опорно-рухову систему і міг спровокувати проблеми у майбутньому.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Семенович здивувала шанувальників сміливими кадрами своїх розваг в душі.

Також наш портал розповів про те, що Анна Семенович розбурхала мережу оригінальною фотосесією.

Також наш портал розповів про те, що Анна Семенович позувала в стильному халаті і не забула похвалитися розкішною фігурою.