"Суперблондинка" української естради Оля Полякова нерідко хвалиться шанувальникам спокусливими формами. Наприклад, зірка без сорому позує у відвертих купальниках і навіть коли приховує свої «принади» за стильними нарядами, то виглядає не менш карколомно.

Нещодавно на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Оля Полякова розмістила фото, на якому постала в ультракороткій сукні і з виразним макіяжем. У підписі до знімка знаменитість пояснила, що в такому вигляді вона відвідала «Серйозний кабінет».

Але оскільки місцезнаходження тієї найважливішої кімнати вона уточнювати не стала, то фоловери зробили це за неї. Фанати з іронією припустили, що "королева ночі" зустрілася з президентом:

До слова, Оля Полякова останнім часом постійно опиняється в епіцентрі скандалів, в тому числі, через свої невтішні висловлювання на адресу колег по музичному цеху.

Нещодавно під час ефіру телепроекту «Маска» вона назвала Тіну Кароль «плакальницею». За це на неї обрушився шквал хейтерської критики, але вона через деякий час уточнила, що мала на увазі лише репертуар виконавиці хіта «Ноченька» і не хотіла торкнутися її особисту трагедію (смерть чоловіка Євгена Огіра).

Після хвилі критики Оля Полякова показала фанатам, як "бореться" зі своїми комплексами і звичкою ображати оточуючих. Зірка записала на відео один з "сеансів" з фахівцем з конфліктології (роль якого виконав комедійний актор Євген Сморигін) і зізналася, що вже давно намагається стати добрішими. Подібний "психологічний експеримент" викликав у шанувальників музичного таланту Олі Полякової неоднозначну реакцію.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі обговорюють материнські якості Олі Полякової.

Також наш портал розповів про те, що старша дочка Олі Полякової різко відповіла на жарт матері.

Нагадуємо, що у квартирі Олі Полякової стався потоп.