Існує в сучасному шоу-бізнесі певна категорія артистів, яких шанувальники вважають неймовірно спокійними та інтелігентними. Вони не беруть участь в скандалах, як правило, мають кристально чисту репутацію і всім своїм виглядом доводять, що щасливі від розміреного життя.

Донедавна такою була і дружина композитора Ігоря Ніколаєва - співачка Юлія Проскурякова. Мабуть, єдине, в чому її «звинувачували» хейтери – це пишні форми, але з'ясувалося, що зірка готова відстоювати свої права і територію, навіть з використанням ненормативної лексики…

Так, артистка засипала гнівними повідомленнями, приправленими "міцним" слівцем тих, хто посмів зайняти її місце на паркінгу, чим дуже розчарувала користувачів соцмереж.

Здивовані зухвалістю і різкістю Юлії проскурякової, шанувальники почали переглядати її публікації в Instagram і відзначили, що і пікантні фото в мікроблозі артистки також мають місце бути. Наприклад, дружина Ігоря Ніколаєва із задоволенням влаштувала фотосесію на пляжі і продемонструвала форми, якими її нагородила природа.

У коментарях до посту одні фоловери почали міркувати на тему подібності Юлії проскурякової і колишньою дружиною музиканта – Наташею Корольовою, інші – обсипали її захопленими компліментами.

До слова, незважаючи на те, що Ігор Ніколаєв і Юлія Проскурякова перебувають в офіційному шлюбі вже багато років і виховують дочку Вероніку, її часто порівнюють з екс-музою автора хіта "Дельфін і Русалка".

Раніше "Hyser" писав про те, що Молода дружина Ігоря Ніколаєва осоромилася через різке висловлювання.

Також наш портал розповів про те, що Ігор Ніколаєв поділився цікавими кадрами з особистого архіву.

Нагадуємо, що старшу дочку Ігоря Ніколаєва знову сплутали з його дружиною.