Популярна російська телеведуча Анфіса Чехова опублікувала на сторінці свого мікроблогу оригінальне фото, яким показала, як користується послугами б'юті-фахівця.

Артистка вирішила поспілкуватися з фоловерами на Відверті теми і, в тому числі, показала, на які жертви йшла, щоб виглядати ефектно. Так, Анфіса Чехова постала в кадрі під час косметологічної процедури по збільшенню губ і пояснила, що зважилася на перетворення без анестезії.

Також Анфіса Чехова похвалилася знімком, зробленим за лаштунками зйомок одного з телепроектів з її участю. Знаменитість з іронією оцінила свій вираз обличчя і зовнішній вигляд на фото.

Не секрет, що Анфіса Чехова належить категорії зірок, які регулярно потрапляють в поле зору хейтерів. За що тільки її не критикували: і робота в телепроекті на «дорослу тему», і надто пишні форми, і небажання афішувати особисте життя і скандальне розлучення з чоловіком-зрадником.

Але сама зірка ТБ ставиться до подібних зауважень на свою адресу спокійно і говорить про те, що витрачати час на недоброзичливців – безглуздо. Після розлучення з актором Гурамом Баблішвілі, Анфіса Чехова почала ще активніше реалізовуватися в професійному плані - працює на телебаченні, веде блог на інтернет-просторах, володіє власним брендом одягу, активно займається спортом.

Анфіса Чехова живе разом з сином Соломоном у своїй московській квартирі, багато подорожує і запевняє фанатів, що любить і це взаємно. Але при цьому ім'я обранця зірка називати не поспішає, оскільки не бажає зайвий раз давати привід для обговорень своєї персони.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анфіса Чехова налякала шанувальників похмурим постом.

Також наш портал розповів, що Анфіса Чехова похвалилася татуюванням в цікавому місці.

Нагадуємо, що Анфіса Чехова була помічена в компанії привабливого молодого чоловіка за дивним заняттям.