"Поп-король" російської естради Філіп Кіркоров, як відомо, завжди ретельно підходить до підбору персоналу і намагається максимально захистити себе від непрофесіоналів.

Довгі роки за порядок в його розкішному особняку відповідала домробітниця Людмила Дороднова, яку він з любов'ю називав Люсей. У грудні минулого року шоу-бізнесове співтовариство здивувала новина про те, що Філіп Бедросович розпрощався зі своєю відданою помічницею по дому.

Сам артист пояснив, що причиною такого рішення став 80-річний вік Людмили і та обставина, що він не хотів обтяжувати її турботами. Тепер в його будинку за прибирання відповідає особистий водій.

У бесіді з журналістами росЗМІ Філіп Кіркоров пояснив: «Я її не звільняв, просто вона вже в такому віці, що просто не маю права змушувати її літати по всьому будинку, де двоє молодих-то не справляються. Я їй дав за вислугу років вихідну допомогу - дуже пристойну суму грошей".

Тільки от сама Людмила Дороднова переконана, що колишній роботодавець затаїв на неї образу і спілкування припинив не через переживання про її стан здоров'я. Жінка вважає, що артист прийняв рішення з нею розлучитися через кілька інтерв'ю, які вона дала в рамках скандальних телешоу.

Людмила Дороднова запевняє, що нічого провокаційного не розповідала про особисте життя або побут артиста, але злостивці домоглися свого і переконали його в її нечесності: "Може, йому хтось щось нашептав на мене. Комусь треба було в будинок його зайти".

Варто відзначити, що до того, як стати домробітницею Філіпа Кіркорова, Люся працювала в його родині з Аллою Пугачовою. А після розлучення зіркового подружжя прийняла рішення працювати на любителя ефектних шоу і розкішних нарядів.

Раніше "Hyser" писав про те, що публічна витівка Філіпа Кіркорова обурила його друзів.

Також наш портал розповів про те, що Ігор Ніколаєв опублікував фото, яке викликало подив шанувальників.

Нагадуємо, що Філіп Кіркоров був помічений в оригінальному вбранні.