Українська актриса Ксенія Мішина показала провокаційний кадр у літаку.

Після того, як Ксенія Мішина взяла участь у проекті "Холостячка" до її персони прикуто ще більше уваги. Нагадаємо, що в кінці шоу вона вибрала ведучого Олександра Еллерта. З цього моменту пара практично не розлучається. Не так давно закохані вирішили відправитися на відпочинок на Мальдіви. Як розповіла сама Мішина, що вона навіть не планувала цей відпочинок, але дуже його хотіла.

Як зізналася дівчина, що вона завжди любила багато мріяти і з часом прийшла до висновку, що всі її мрії стали збуватися. Тому, якщо вона чогось дуже хоче, то починає мріяти ще більше про це.

Але ось своїм шанувальникам вона вирішила показати ще один дуже цікавий знімок. На ньому Мішина показана в літаку на кріслі. Дівчина сфотографована зверху і тому цілком можна розгледіти її наряд.

Але як звернули свою увагу шанувальники, що на Мішиній не було взуття. З чим це пов'язано - залишається загадкою.

У коментарях користувачі Мережі захопилися зовнішнім виглядом актриси. Адже вона дійсно просто відмінно виглядає і головне видно, що вона неймовірно щаслива.

"Круто ❤️ Ваш відпочинок це просто 🔥 🔥 🔥 а фото стає все краще і красивіше 😂 😂 😂 😂 😂 , Супер як завжди ви прекрасні🔥❤️️ ️ , Яке класне фото. Так щиро👏 😍, На цьому фото, такі класні емоції, супер, прямо заряджають на радість😍, Супер❤️ так і є❤️ перевірено❤️, Та це правда, треба мріяти, і все це збувається 👏 👏 👏 👏 , Наскільки ж ти красива і щиро випромінюєш все те щастя і всі свої емоціі якими наповнена❤️❤️🔥🔥🔥🔥🔥", - написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що Вова Остапчук поцілував кругленький животик коханої.

Також писали, що Ірина Федишин в короткій спідниці на високих підборах зачарувала фанатів.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина та Ірина Федишин показали, як разом плескалися в океані.