Популярний український виконавець Сергій Бабкін поділився з шанувальниками свого мікроблогу радістю від подолання давнього страху.

Фанати вже який тиждень переживають про стан здоров'я артиста, який полетів до Відня на операцію з відновлення зору.

Наприкінці січня музикант написав звернувся до підписників і повідомив: «Я дізнався, що у мене дуже рідкісне захворювання очей. Це захворювання зустрічається раз на мільйон!! Лікар сказав так-запалення задньої стінки очей, відшарування сітківки, проходження рідини, 70% вашого центрального зору вже немає».

Сергій Бабкін вже переніс одне оперативне втручання австрійських фахівців, після чого ненадовго повернувся додому до Києва. Зараз він разом з дружиною Сніжаною Бабкіною знову перебуває у Відні і очікує ще одну операцію.

А оскільки очікування для творчої людини - процес гнітючий, то співак вирішив позбутися однієї з фобій: "У ніч перед операцією у Відні, я здійснив свою мрію💫, подолавши Страх. P. s. місце, через яке вибіг Страх, ви побачите на 3 картинці😂"

Перед початком лікування Сергій Бабкін пояснив шанувальникам, що з ним сталося і чому він на певний час "пропаде" з соціальних мереж.

Дружина музиканта Сніжана Бабкіна підтримує його і практично постійно знаходиться поруч. До слова, коли стало відомо про недугу артиста, кохана рішуче заявила про те, що у Вони вірять в краще і переконані, що у них все буде добре.

На своїй сторінці в Instagram вона раніше писала: "Труднощі приносять дуже багато корисного досвіду. Тільки на це треба дивитися не з позиції - все скінчено. А з позиції - спасибі, Всесвіт, що вчиш мене бути мудрішими".

Раніше "Hyser" писав про те, що популярна українська телеведуча порадувала шанувальників романтичним образом.

Також наш портал розповів про те, що Ірина Білик показала архівні фото 30-річної давності і викликала бурхливу реакцію фанатів.

Нагадуємо, що Наталя Могилевська підігріла чутки про свій роман з мільйонером.