Яскрава і приваблива співачка і екс-солістка групи "Віагра" Надія Мейхер часто радує гостей своєї сторінки в Instagram провокаційними фото.

Природа наділила артистку спокусливими формами і з роками вона навчилася максимально вигідно підкреслювати їх за допомогою вишуканих нарядів.

Наприклад, днями на сторінці Надії Мейхер з'явився черговий кадр, що викликав бурхливу реакцію в мережі. Виконавиця постала в кадрі в елегантній шовковій сукні на широких бретелях з відкритою зоною декольте. Волосся-розпущене, на обличчі-вираз вселенської пристрасті.

Варто відзначити, що подібні фото в мікроблозі Надії Мейхер миготять досить часто. Шанувальники відзначають, що артистка виглядає розкішно в будь-якому вбранні і підкорює жіночністю навіть без макіяжу і в спортивному костюмі:

Більше п'яти років тому Надія Мейхер стала засновницею власного бренду одягу Meiher by Meiher і з тих пір активно займається його просуванням і вдосконаленням.

Крім дизайнерства Надія Мейхер захоплюється хореографією і навіть брала участь в телепроекті "Танці з зірками". На сторінці знаменитості є кадри її занять в спортивному або танцювальному залах, що свідчить про її багатогранність.

"Я завжди вела активний спосіб життя, займалася, правда глибоко періодично в спортзалі, точно також плаванням, аеробікою і т. д. Брала участь у різних танцювальних і на паркеті і на льоду проектах..."- написала одного разу Надія Мейхер.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі обговорюють знімки Ірини Білик 30-річної давності та її неймовірні перетворення.

Також наш портал розповів про те, що Лілія Ребрик здивувала шанувальників зовнішніми перетвореннями.

Нагадуємо, що Надя Дорофєєва одягла стильний топ і захопила витонченими рухами.