Скандали і конфліктні ситуації між зірками сучасного шоу-бізнесу – явище часте. А все тому, що в боротьбі за увагу шанувальників, зірки більше уваги приділяють зовнішності і репертуару, а ось про репутацію часом забувають…

Так сталося з молодою дружиною музиканта Ігоря Ніколаєва - Юлією Проскуряковою, яка посварилася з колегою по шоу-бізнесовому цеху і вдовою відомого колекціонера Євгена Самусенка. Мілена Дейнега днями розмістила у своєму мікроблозі пост, до якого доклала скріни листування з дружиною Ігоря Ніколаєва.

Суть конфліктної ситуації полягає в тому, що концертний директор Мілени Дейнеги зайняв паркувальне місце, що належить родині Ігоря Ніколаєва. Кілька днів тому, через сильний снігопад і погодні умови, артистка, яка живе в одному будинку з Ігорем Ніколаєвим, запропонувала музичному наставнику залишитися у себе.

Його автомобіль вони поставили на паркомісце екс-чоловіка Наташі Корольової, а через деякий час отримали кілька гнівних повідомлень на свою адресу. Автором послань з використанням ненормативної лексики була співачка та нинішня дружина Ігоря Ніколаєва Юлія Проскурякова: "Вранці Михайло подивився дзвінки і вхідні повідомлення і був в шоці, з номера Юлії проскурякової прийшло кілька образливих повідомлень з матом принижують честь і гідність людини".

Не пройшла повз цю ситуацію і скандальний блогер Олена Міро, яка відмітила, що частково позицію Проскуряковой розділяє: "Я не маю ні найменшої симпатії до дружини Ігоря Ніколаєва: вона нудна і сильно відстала від життя. Зрозуміло, що вона не відрізняється ні хорошим смаком, ні хорошим вихованням, але і мужик з бабою, що зайняли паркувальне місце Проскурякової, - далеко не порядні люди, як вони себе називають".

Раніше "Hyser" писав про те, що дочку Ігоря Ніколаєва плутають з його молодою дружиною.

Також наш портал розповів про те, що Наташа Корольова похвалилася фігурою в міні-сукні.

Нагадуємо, що Ігор Ніколаєв змінив імідж заради дочки.